Ølgryde med oksekød

Ølgryde med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.skært oksekød
25 g.hvedemel
30 g.smør
 salt
 peber
1 stort hakket løg
3.5 dl.mørk øl (stout eller lign.)
2 tsk.sukker
2 spsk.tomatpuré
4 dl.oksebouillon
1 tsk.sojasauce
 
 Tilbehør:
1000 g.kogte kartofler eller kartoffelmos
 grøn salat
 
Opskrift:
Kom melet på en tallerken og bland salt og peber i. Kom kødet i en plastpose med melet og ryst godt., så alle stykker bliver dækket af et fint lag mel. Kom smør på en pande og brun halvdelen af kødet. Tag det op og kom resten i og brun det.

Tag kødet op, kom lidt mere smør i en gryde og brun løget og kom så det brunede kød ned til løget. Bland øl, sukker, tomatpuré, bouillon og soja og kom det i gryden. lad det simre ved svag varme og server med koget eller mosede kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 37635 gange,
og udskrevet 1019 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-26 16:44:55
Det var ingen wauw-opskrift. Smagte dejligt, og da der ingen grønsager var i som fyld blev der frit valg på salathylden. Jeg valgte en mango i tern, babyspinatblade, agurk uden midte, rød chili i små tern og en dressing af lime, olie salt og peber og vaniljesukker. Derudover kartoffelmos.

  -   2014-02-13 13:02:51
Fik denne ret i weekenden, dog tilsat champignon samt en smule chili. Simrede i et par timer og blev serveret med kartoffelmos. Smagte virkeligt dejligt.

  -   2007-10-22 13:48:39
oksekød er godt