Ølgryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kom melet på en tallerken og bland salt og peber i. Kom kødet i en plastpose med melet og ryst godt., så alle stykker bliver dækket af et fint lag mel. Kom smør på en pande og brun halvdelen af kødet. Tag det op og kom resten i og brun det.
Tag kødet op, kom lidt mere smør i en gryde og brun løget og kom så det brunede kød ned til løget. Bland øl, sukker, tomatpuré, bouillon og soja og kom det i gryden. lad det simre ved svag varme og server med koget eller mosede kartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 37635 gange,
og udskrevet 1019 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Hausfrau - 2014-10-26 16:44:55 Det var ingen wauw-opskrift. Smagte dejligt, og da der ingen grønsager var i som fyld blev der frit valg på salathylden. Jeg valgte en mango i tern, babyspinatblade, agurk uden midte, rød chili i små tern og en dressing af lime, olie salt og peber og vaniljesukker. Derudover kartoffelmos. Frank - 2014-02-13 13:02:51 Fik denne ret i weekenden, dog tilsat champignon samt en smule chili. Simrede i et par timer og blev serveret med kartoffelmos. Smagte virkeligt dejligt. line - 2007-10-22 13:48:39 oksekød er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne