I en stor gryde kommes fisk, salt, peberkorn, eddike, skivet gulerod, skivet løg, laurbærblad og vand der dækker fisken.
Lad det koge op, skru ned, og lad fisken simre i lagen ca. 15 minutter.
Tag gryden af ilden, og lad det trække i gryden, mens bacon skæres i små tern, og steges i eget fedt.
Server med kogte kartofler.
Tips:
Marstallersovs:
Ristet flæsketerninger, oftest af bacon, og i visse hjem svitser man snittede løg sammen med terningerne, mens man i andre blander sennep i fedtet på panden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(21 stemmer)
Opskriften er vist 28046 gange, og udskrevet 392 gange.
Energi:
KJ total 8956 (2132 kcal)
KJ pr. Pers. 2239 (533 kcal)
Vægt ialt 1862 gram
Vægt pr. Pers. 465 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 481 KJ (114 kcal) Protein 13.5 gram Fedt 6.1 gram Kulhydrat 1.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Connie - 2021-02-12 22:38:12 marstallersauce til kogt torsk består af saltede flæsketerninger og sennepssauce
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider