Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rullepølse lavet i ovn

Rullepølse lavet i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sanne

Indsendt :



Ingredienser:
1 flæskeslag
 salt
 
 Krydderiblanding:
1.5 tsk.friskkværnet peber
0.5 tsk.allehånde
0.5 tsk.merian
0.25 tsk.nellike
0.5 tsk.ingefær
 
2 skalotteløg
 
Opskrift:
Drys flæskeslaget med salt på begge sider og læg det køligt et døgn. Skyl og tør slaget og bred det ud. Bland krydderierne. Pil og hak skalotteløgene fint og drys krydderierne og løg ud over slaget i et jævnt lag. Rul kødet fast sammen og sy med bomuldsgarn. Snør derefter rullepølsen med bomuldsgarn. Kom rullepølsen i en stegepose læg den i en bradepande og stil den i ovnen ved 180 grader ca. 1 time og 30 min. Læg rullepølsen i pres til den er kold.

Tips:

Fordelen ved denne metode er at krydderierne bliver i pølsen og at den kraftige sky og krydderfedtet ikke forsvinder i kogevandet. Tips: Krydderimængden kan variere afhængigt af slagets størrelse. Jeg lavede den første gang sidste jul og det må jeg nok sige at det er den bedste rullepølse jeg har lavet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (46 stemmer)

Opskriften er vist 26506 gange,
og udskrevet 840 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jek  -  2015-12-26 10:03:20
Pas lidt på mængden af krydderier, da hele smagen bliver i pølsen. perfekt

Marie  -  2012-11-29 19:07:36
Hvorfor er så lav vurdering hvis den er så god?

Jesper  -  2012-09-22 20:07:09
Det er den beste rullepølse til dato. Skal den presses i stege posen ?

Henrik N.  -  2010-12-02 17:38:13
Jeg lavede den sidste år og der puttede jeg ikke vand i bradepanden - der står ikke noget om det i opskriften og rullepølsen ligger jo i en stegepose, så det er ikke nødvendigt med vand :o)

  -  2010-11-24 14:24:50
er der vand i bradepanden når den skal ind i ovnen ?

Mogens Lauridsen  -  2008-12-14 16:42:26
Dem der har givet kommentar eller bare stemt har helt ret. Den bliver bare fantastisk i ovnen. Jeg kom også mere krydderi i - vi kan godt lide en lidt mere stærk smag. Slut med at koge rullepølsen fremover.

else  -  2008-11-18 19:35:10
mon ikke den kan laves i stegsso????

Grethe K  -  2007-02-18 22:21:53
simpelthen perfekt tilberedningdmåde.

freddy  -  0000-00-00 00:00:00
det er en dejlig pølse har lige haft 10 års jubilæum og alle roste den men jeg brugte noget mere kruderier og en der står