Nemme brunede kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Vandet kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes. Blandingen bringes i kog. Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden. Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet. Lad dem koge 5 – 10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og farve og er blevet gennemvarme. Tips: meget nem og velsmagende og ingen pande der er svær at rengøre bag efter. |
|
Opskriften er vist 22287 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2011-02-23 15:51:22 Teknisk set har madkulør jo noget at gøre med brunede kartofler, da kuløren er lavet af ammonieret karamel - dvs. branket sukker. Hvilket jo faktisk er den samme proces ved brunede kartofler, bare uden ammoniakken. Så jeg ville nok kategorisere denne opskrift som en "fedtfattig" udgave af den klassiske (som jo også findes i mange varianter). anonym - 2009-12-24 13:26:10 Madkulør???? Dette har på ingen måde noget som helst med brunede kartofler at gøre! anonym - 2008-12-24 15:19:10 Jeg er ked af at måtte sige at denne måde at skamride en traditionel ret på er en vederstyggelighed, både for øjet og for ganen. mad elsker - 2006-12-23 14:06:52 det er da en dødsynd af bruge kulør til brunede kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne