Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nemme brunede kartofler

Nemme brunede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 glassmå kartofler
 
1 dl.Vand
1 tsk.Flydende sød
 lidtMadkulør
 
Opskrift:
Vandet kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes.
Blandingen bringes i kog.
Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden.
Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet.
Lad dem koge 5 – 10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og farve og er blevet gennemvarme.

Tips:

meget nem og velsmagende og ingen pande der er svær at rengøre bag efter.


Beskrivelse:
Se kokken farvoritopskrift på Brunede Kartofler

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19007 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle  -  2011-02-23 15:51:22
Teknisk set har madkulør jo noget at gøre med brunede kartofler, da kuløren er lavet af ammonieret karamel - dvs. branket sukker. Hvilket jo faktisk er den samme proces ved brunede kartofler, bare uden ammoniakken. Så jeg ville nok kategorisere denne opskrift som en "fedtfattig" udgave af den klassiske (som jo også findes i mange varianter).

  -  2009-12-24 13:26:10
Madkulør???? Dette har på ingen måde noget som helst med brunede kartofler at gøre!

  -  2008-12-24 15:19:10
Jeg er ked af at måtte sige at denne måde at skamride en traditionel ret på er en vederstyggelighed, både for øjet og for ganen.

mad elsker  -  2006-12-23 14:06:52
det er da en dødsynd af bruge kulør til brunede kartofler