Vandet kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes.
Blandingen bringes i kog.
Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden.
Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet.
Lad dem koge 5 – 10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og farve og er blevet gennemvarme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 20497 gange, og udskrevet 423 gange.
Kommentarer
Claus - 2011-04-24 12:40:31 Dette har intet med brune kartofler ar gøre.
Hvis du er diabetiker, som jeg, så lav dem på den "rigtige" måde. Sukkermængden fra en brunet kartofler er minimal. Bare lad være at spise alt for mange.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider