Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brunede kartofler (diabetiker)

Brunede kartofler (diabetiker), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 glassmå kartofler
 
1 dl.Vand
1 tsk.Flydende sød
 lidtMadkulør
 
Opskrift:
Vandet kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes.
Blandingen bringes i kog.
Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden.
Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet.
Lad dem koge 5 – 10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og farve og er blevet gennemvarme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20156 gange,
og udskrevet 422 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Claus  -  2011-04-24 12:40:31
Dette har intet med brune kartofler ar gøre. Hvis du er diabetiker, som jeg, så lav dem på den "rigtige" måde. Sukkermængden fra en brunet kartofler er minimal. Bare lad være at spise alt for mange.