Brunede kartofler (diabetiker)

Brunede kartofler (diabetiker), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 glassmå kartofler
 
1 dl.Vand
1 tsk.Flydende sød
 lidtMadkulør
 
Opskrift:
Vandet kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes.
Blandingen bringes i kog.
Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden.
Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet.
Lad dem koge 5 – 10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og farve og er blevet gennemvarme.


karakterer:
Opskriften er vist 21362 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Claus  -  2011-04-24 12:40:31
Dette har intet med brune kartofler ar gøre. Hvis du er diabetiker, som jeg, så lav dem på den "rigtige" måde. Sukkermængden fra en brunet kartofler er minimal. Bare lad være at spise alt for mange.