Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Diablo

Sauce Diablo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.fuldmodne tomater eller hakkede dåsetomater
 hvidløg
 chili
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær et + med en skarp kniv i toppen af tomaten, inden du skolder den, så du kan pille den i fire træk.
Tomater skoldes i kogende vand et par minutter, skindet fjernes (som når du piller kogte kartofler) og tomatkødet skæres i store tern.

Svits nu hvidløg og finthakket chili i et skvæt god olivenolie – mængden er afhængigt af lyst og mod, men saucen skal jo per tradition være stærk og give sved på overlæben ved indtagelsen.
Tilsæt tomaterne og lad sovsen koge ved middel varme i cirka 20 minutter.
Den skal ende med at tykne lidt, men må endelig ikke koges alt for ”tør”.
Smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6851 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu