Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl i koldt vand. Svits smør med karry i en stor gryde, og heri ristes hakket løg og hvidløg sammen med strimlet porre og gulerod. Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig) og tilsæt fløden.
Servér med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(18 stemmer)
Opskriften er vist 52186 gange, og udskrevet 1774 gange.
Kommentarer
- 2016-07-21 11:36:17 Rigtig god og det er godt med de forskellige
Grøntsager i .
- 2013-09-05 16:24:03 Super god opskrift, tak.
Jonas - 2012-02-02 18:56:26 ?? synes nu der står alt det der skal stå på nær fløden. Er ikke selv en haj til at lave mad men tror fløden skal i efter vinen.
?? - 2011-01-30 17:10:53 Jo det kan da godt være suppen helt tilfældig bliver god, men det er da den som står ved komfurets skyld. Der er jo INGEN forklarring til hvad man gør ved råvarerne.
Meget dårlig opskrift. Den første jeg har læst, men nu tjekker jeg lige nogle andre ud.
den gode kok - 2008-07-15 19:24:09 Den opskrift kan virkelig anbefales (: det smager så godt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider