Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Camillas muslingesuppe

Camillas muslingesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
 karry
4 fedhvidløg
2 løg
2 porrer
2 gulerødder
 salt
 peber
4 dl.hvidvin
5 dl.fløde
1800 g.blåmuslinger
 


Opskrift:

Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl i koldt vand. Svits smør med karry i en stor gryde, og heri ristes hakket løg og hvidløg sammen med strimlet porre og gulerod. Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig) og tilsæt fløden.

Servér med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 49783 gange,
og udskrevet 1737 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-21 11:36:17
Rigtig god og det er godt med de forskellige Grøntsager i .


  -  2013-09-05 16:24:03
Super god opskrift, tak.


Jonas  -  2012-02-02 18:56:26
?? synes nu der står alt det der skal stå på nær fløden. Er ikke selv en haj til at lave mad men tror fløden skal i efter vinen.


??  -  2011-01-30 17:10:53
Jo det kan da godt være suppen helt tilfældig bliver god, men det er da den som står ved komfurets skyld. Der er jo INGEN forklarring til hvad man gør ved råvarerne. Meget dårlig opskrift. Den første jeg har læst, men nu tjekker jeg lige nogle andre ud.


den gode kok  -  2008-07-15 19:24:09
Den opskrift kan virkelig anbefales (: det smager så godt.