Kogt pighvar

Kogt pighvar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pighvar ca 3.5 kg
 
 Kogelage: pr. ltr vand:
15 g.salt
1 dl.mælk
1 skive skrællet citron
250 g.smør
 hvide kartofler
 
Opskrift:
Hovedet syes fast på den rensede pighvar, og den lægges på rist i en fiskekedel. Den kolde kogelage tilsættes, og fisken bringes i kog, afskummes og trækker på kogepunktet ca 12 min. pr. kg. Fisken anrettes og serveres med hvide kartofler og smeltet smør.

Portioneret, kogt pighvar:
Den rensede pighvar flækkes på langs og skæres i portionsstykker, ca 350-400 g pr. couvert. Koges op og trækker ca 10 min.

Kogt pighvar kan serveres med f.eks. Hollandaise, sauce crevettes, sauce homard, sauce vénétienne.


karakterer:
Opskriften er vist 23930 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu