Fiskehandlerens luxus deller

Fiskehandlerens luxus deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kenny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.mørksejfilet
250 g.torskefilet
200 g.hellefiskefilet
150 g.laksefilet uden skind
50 g.koldrøget laks
1 stort grofthakket løg
50 g.rasp
2 æg
1-2 dl.fløde
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 spsk.hakket frisk dild
 
Opskrift:
Kom fiskekødet i en blender, kom salt ved og kør til kødet har samlet sig i en klump(kørt sejt). Tilsæt resten af ingredienserne minus fløde. Lad det køre ca. 20 sek. Hæld herefter fløden i stille og roligt til farsen opnår en lind masse. Husk ikke at køre FOR længe.

Tips:

Køb en gang hakket pickles og bland med karry og lidt mayonnaise - verdens nemmeste og bedste remoulade. Vil du have den mindre fed, brug tyrkisk yoghurt i stedet for mayonnaise. Voila - server med hvide kartofler og løgkompot eller bare med rugbrød - you decide. Dette er ikke den billigste fiskefrikadelle du kan finde, men den går lige i ålerusen.





karakterer:
Opskriften er vist 8410 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu