Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 23

Tunmousse 23, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jn32

Indsendt :



Ingredienser:
4 ds.Tun i vand
200 g.rejer
1 gl.rød kaviar
1.5 dl.Piskefløde
5 dl.creme fraiche
150 g.mayonæse
1.5 citron/lime
10 blade husblas
 
 Pynt:
 rejer
 citroner
 lime
 dild
 
Opskrift:
Dryp tunen af i en si, rør den ud med en håndmixer.

Pisk fløden til skum, bland cremfrecen, mayonæse, flødeskum i tunen.

Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af, lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland her efter i tun massen under om røring.
Tilsæt kaviaren.

Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes.

Tips:

Den kan fryses ned, men lad vær med at pynt den hvis du vil fryse den ned.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16401 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-09-20 14:00:27
kirsten.... du har selv skrevet det forkert.. det staves mayonnaise nu vi skal rette og idag må man skrive det som man vil... man lav det da du jo godt kan se hva der skal stå *s'..

Kirsten  -  2011-03-06 23:26:11
Hmm det staves Mayonaise og Creme Fraiche for en god ordens skyld