Dryp tunen af i en si, rør den ud med en håndmixer.
Pisk fløden til skum, bland cremfrecen, mayonæse, flødeskum i tunen.
Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af, lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland her efter i tun massen under om røring.
Tilsæt kaviaren.
Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes.
Tips:
Den kan fryses ned, men lad vær med at pynt den hvis du vil fryse den ned.
Opskriften er vist 16401 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
- 2011-09-20 14:00:27 kirsten.... du har selv skrevet det forkert.. det staves mayonnaise nu vi skal rette og idag må man skrive det som man vil... man lav det da du jo godt kan se hva der skal stå *s'..
Kirsten - 2011-03-06 23:26:11 Hmm det staves Mayonaise og Creme Fraiche
for en god ordens skyld
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider