Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefad med spinat (Mørksej)

Fiskefad med spinat (Mørksej), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskefad med spinat (Mørksej), billede 4 Fiskefad med spinat (Mørksej), billede 1 Fiskefad med spinat (Mørksej), billede 2 Fiskefad med spinat (Mørksej), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Mørksejfilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   


Opskrift:

Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat, skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat skal du beregne 800-1000 g spinat, og den bør blancheres først.

Skær fisken i portionsstykker, og placér disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. Drys evt. lidt rasp på toppen.

Retten bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.

Server fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (45 stemmer)

Opskriften er vist 117169 gange,
og udskrevet 5159 gange.


Energi:
KJ total 7323 (1743 kcal)
KJ pr. Pers. 1830 (435 kcal)
Vægt ialt 2150 gram
Vægt pr. Pers. 537 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ove Steen Hansen  -  2017-11-10 11:17:44
En fantastisk velsmagende ret, og så er den nem og hurtig at tilberede. Helt klart en favorit.


kitty  -  2011-08-24 12:06:50
En nem og fantastisk lækker fiskeret


Leif  -  2011-01-05 18:32:26
Havde ikke lige friske tomater i huset, så jeg brugte hakkede og undlod til gengæld mornaysovsen, dermed blev den også superfedtfattig. Og var stadig rigtig velsmagende.


Stella  -  2009-10-11 08:50:16
Dejlig ret. Jeg brugte frosset spinat og det skal vides rigtig hårdt. Langefilet fungerede vældig fint, så den prøver vi igen.


Kritte  -  2009-02-09 08:00:39
Det er bare en rigtig god opskrift. Skal bestemt prøves en anden gang


Katrin  -  2007-12-11 18:10:47
en dejlig opskrift, og smager fantastisk. jeg har brugt mornaysauce med 5%, den smager stadig fantastisk


BOS  -  2007-10-10 09:47:07
Der er kommet en 5% Morneysauce fra Karoline på markedet, hvis den benyttes er retten ikke så fed.


Heidi  -  2007-10-08 10:44:04
Jeg tænke på om man kunne udskifte spinaten med andre krydderurter løg eller lign.? Min familie er nemlig ikke meget for spinat.


Mette  -  2007-09-12 21:33:58
Er den virkelig fedtfattig??


Emmy  -  2007-07-04 19:30:54
Jeg kan ikke forstå at den ikke stivnede


Keld Hansen  -  2007-05-24 15:37:00
Kanon lækker måde at lave fisk på. Kan klart anbefales


Helle  -  2007-04-06 10:37:17
smager utrolig godt uhm..Vi brugte forresten torskefiletter -den skal vi have igen..


Jannie  -  2007-03-25 15:10:14
Rigtig nemt og virkelig lækkert! Man kan sagtens bruge alm. fløde, hvis det nu er det man har liggende. Jeg brugte kaffefløde -og det var lækkert.


:-)  -  0000-00-00 00:00:00
Kan kun anbefales


Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk god ret. Jeg brugte almindelig lys sej og det smagte stadig fantastisk - Og så er det jo en ret billig fisk.


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Smager rigtig godt, men er bedst på dagen. Nem at lave


!!  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og rigtig lækker ret