Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefilet med sprød hat

Torskefilet med sprød hat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Torskefilet med sprød hat, billede 4 Torskefilet med sprød hat, billede 1 Torskefilet med sprød hat, billede 2 Torskefilet med sprød hat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet
1 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.hvedemel
8 dl.mælk
250 g.champignon
0.5 citron revet skal heraf
 salt
 peber
2 spsk.kapers
2 spskrasp
100 g.emmentaler
25 g.smør
 


Opskrift:

Sautér løg og hvidløg i smør. Det skal ikke tage farve. Drys mel over og rør rundt, tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring, og lad det koge igennem. Tilsæt champignon skåret i kvarte, og lad disse koge med et par minutter. Smag til med citronskal, salt og peber, og tilsæt de skyllede kapers.

Skær fiskefileterne i portionsstørrelser og fordel dem i et smurt, ovnfast fad. Hæld saucen over.

Rasp blandes med den revne ost. Hæld dette over fiskeblandingen og dæk med tynde skiver af smør.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. en halv time (overfladen skal være gylden og sprød).

Servér med brød og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 47077 gange,
og udskrevet 1109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil   -  2018-01-27 14:02:41
Fantastisk! Champignon kan fint skiftes ud med asparges.


Keld Dam-Telén  -  2011-02-19 10:38:20
Hvilken succes!!! Det smager eventyrligt godt! Anbefales på det varmeste. Vi serverer denne ret, næste gang vi har madklub!