Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Juleæbler

Juleæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Tulle

Indsendt :



Ingredienser:
8 æbler
1 håndfuld store rosiner
1 håndfuld mandelflager
1 æggehvide
50 g.sukker /kanel blanding
50 g.revet marcipan og/eller Acacie honning
3 spsk.smør
 
 Mascarpone Creme:
250 g.Mascarpone ost
50-100 g.flormelis
0.5-1 citron saft herfra
1 citron Revet skal heraf
 Vanillie
 
Opskrift:
Æblerne skrælles og kernehuset stikkes ud. Æbler kan halveres, bådes eller bruges hele. Rul æblerne i æggehvide og derefter sukker/kanel blanding. Pynt med marcipan og/eller honning , mandelflager og rosiner. Serveres med marscarpone creme, creme fraiche eller flødeskum .

Tips:

Lidt af tyngden i desserten kan fjernes hvis man vælger en let creme fraiche som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8767 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

En anden Tulle  -  2012-10-03 17:51:57
ØØ.hhhhh- Er det rå æbler? der behandles på den måde- de må da skulle steges eller tilberedes på en måde, som jeg kender stegte æbler. Mangler du ikke en tilberednings måde?- for mig som dog kan lave mad skal jeg nok regene den ud, måske ikke lige hvornår marcipanen skal på.Hvad med de mange andre der lige er begyndt selv at lave mad.