Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nougatbrød

Nougatbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : marlene

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.blød nougat
30 g.hele hasselnødder
 
 Overtræk:
50 g.chokolade
 
 Pynt:
 sølvstøv
 hakkede hasselnødder
 
Opskrift:
blødgør nougaten. den skal være blød som creme. Rist hasselnødderne på en pande med låg i ca. 5 min. Ryst panden af og tilså de ikke brænder på. Fjern den brune hinde fra nødderne og halver dem. Afkøl dem. Rør hasselnødderne i nougaten. Fordel massen på et stykke plastik i aflange firkantede stænger å ca. 1 1/2cm tykkelse. Stil dem koldt i 1 time. Smelt chokoladen over vandbad. Fordel halvdelen af den halvkolde, ca. 30 grader, smeltede chokolade på oversiden af nougaten. lad den stivne. overtræk bunden med resten af chokoladen. pynt med nødder og sølvstøv.

Tips:

nougaten kan skæres i aflange stykker med en varm kniv.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6455 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu