Rundboller

Rundboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1-1.5 l.revet franskbrød
100 g.smør/margarine (smeltes)
4 æg
 salt
 
Opskrift:
Alt røres sammen og formes til boller. Koges til bollerne flyder ovenpå.


karakterer:
Opskriften er vist 11385 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Inge Marie Basse Mortensen  -  2022-04-16 18:25:25
Jeg voksede op i Erritsø ved Fredericia og der fik vi altid rundboller på suppe til højtider. Min mand er fra Nyborg og havde aldrig hørt om rundboller selv om han er udlært kok.

Mette Danielsen  -  2020-12-25 12:28:50
Min bedstemor stammede fra Kærbølling uden for Vejle. Hun lavede altid rundboller til suppen (med kød- og melboller) til jul. Så til jul var der 3 slags suppeboller

Casper Møller  -  2020-02-23 19:02:10
Og den forekom også længere østpå i Jelling hvor min farfars familie fik det til jul..,

Mogens Sørensen,Birkevej 2 Give  -  2007-03-03 09:07:03
Mon ikke rundboller er meget egnsbestemt.Jeg har kun mødt dem på Nørup-Bredsten-Gammelby egnen.Her fik vi altid 3 slags boller,når der var gilde med suppe steg og is.Foruden min mor, husker jeg kogekonerne Petrea og Minna der var eksperter i at lave okse/hønsesuppe med boller.