Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rundboller

Rundboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-1.5 l.revet franskbrød
100 g.smør/margarine (smeltes)
4 æg
 salt
 
Opskrift:
Alt røres sammen og formes til boller. Koges til bollerne flyder ovenpå.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10003 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Casper Møller  -  2020-02-23 19:02:10
Og den forekom også længere østpå i Jelling hvor min farfars familie fik det til jul..,

Mogens Sørensen,Birkevej 2 Give  -  2007-03-03 09:07:03
Mon ikke rundboller er meget egnsbestemt.Jeg har kun mødt dem på Nørup-Bredsten-Gammelby egnen.Her fik vi altid 3 slags boller,når der var gilde med suppe steg og is.Foruden min mor, husker jeg kogekonerne Petrea og Minna der var eksperter i at lave okse/hønsesuppe med boller.