Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Teriyaki sauce - Teriyakisauce

Teriyaki sauce - Teriyakisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.sake
0.5 dl.mirin (sød japansk vin)
0.5 dl.tamari/shoyu (japansk soya)
0.5 spsk.sukker
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne til saucen op i en lille gryde, og bring i kog. Lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Brug saucen med det samme eller afkøl.

Tips:

Teriyakisaucen opbevares bedst i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 27617 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gundersen  -  2011-09-24 16:05:35
blander selv vores karamel, blander helt nøjagtigt.. indtil koppen den er fyldt med teriyaki!

  -  2010-05-22 11:06:31
Jeg mener det er en Japansk sovs