Teriyaki sauce - Teriyakisauce

Teriyaki sauce - Teriyakisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 dl.sake
0.5 dl.mirin (sød japansk vin)
0.5 dl.tamari/shoyu (japansk soya)
0.5 spsk.sukker
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne til saucen op i en lille gryde, og bring i kog. Lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Brug saucen med det samme eller afkøl.

Tips:

Teriyakisaucen opbevares bedst i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 28417 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-24 16:05:35
blander selv vores karamel, blander helt nøjagtigt.. indtil koppen den er fyldt med teriyaki!

  -   2010-05-22 11:06:31
Jeg mener det er en Japansk sovs