Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Olsens karrysuppe med rejer

Olsens karrysuppe med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
250 g.rejer
 salt
 peber
5 spsk.karry
75 g.smør
2 løg
2 fedhvidløg
10 dl.bouillon
1 dåseflåede tomater
2.5 dl.fløde
1 dåseferskner
 ris
 


Opskrift:

Karry svitses i smørret, og de hakkede løg og hvidløg ristes af. Tilsæt bouillon og flåede tomater og lad koge i 10 minutter. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber. Fersknerne skæres i tynde både og tilsættes sammen med rejer. Nu skal suppen blot varmes godt igennem. Ved servering lægges først et par spiseskefulde kogte ris i den dybe tallerken og derfter hældes suppen over.

Servér med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 30309 gange,
og udskrevet 1262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

HeleneDaner  -  2012-11-03 22:44:25
Når der står 1 portion, hvor mange mennesker er man så om at dele denne portion?


Eva  -  2011-10-05 16:54:47
Jeg tilsætter saft fra fersknerne, det er rigtig lækkert


Ole  -  2010-12-31 10:09:23
Prøv den med mandler i ligetil. Damn det er guf.. :o)


buller123  -  2010-03-22 17:09:11
Den er rigtig god og nem at lave, men det er for meget karry....


  -  2010-02-10 12:51:12
fantastisk suppe ;o)


Camilla  -  2009-05-23 16:00:18
Dette er en super lækker suppe, både smags- og synsmæssigt. Jeg er sikker på den også ville være et hit med kylling og svinekød. vær obs på den er lidt stærk Det er en skam der ikke er et billed af den - wow. god fornøjelse :)


kok  -  0000-00-00 00:00:00
karry er en smags sag jeg har en lignende opskrift med 4 spsk karry blot skal karryen ikke svitses af inden


vkj  -  0000-00-00 00:00:00
det er for meget karry, 2spsk er rigelig