Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Den LETTE karamel/ karemelbetrukket frugt

Den LETTE karamel/ karemelbetrukket frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kittycat

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.sukker
150 g.becel stegemargarine (flydende)
250 g.friske jordbær (eller andet småfrugt bare det KUN er én slags)
 
Opskrift:
smelt smørret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt. kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min. når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. lad størkne. hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og køl i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer. velbekomme!!!!!!

Tips:

du kan også putte jorbærrende OG karamellen i en isterningebakke, så jordbærrende bliver "støbt" ind i karamellen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 8424 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Emma  -  2012-03-11 11:49:32
Hvad for noget smør?

lillemalle  -  2009-01-19 19:40:10
til mette: der hvor der står `smelt smøret` det skal være smelt sukkeret

Mette  -  2008-02-24 19:31:23
Først skal man smelte smør og derefter margarine? Og ikke noget sukker?

karamel-elskeren  -  0000-00-00 00:00:00
elsker du karamel, så lav den-den er skide god

karamel-elskeren  -  0000-00-00 00:00:00
detteher er et HIT