Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsefrikadeller

Strudsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
1 lille revet løg
1 æg
1 spsk.hvedemel
1 dl.hytteost
0.5-1 spsk.Danablu
2 spsk.revet ost
1-2 stængler snittet blegselleri
 salt
 peber
 
 Stegning:
 olie
 
 Sauce:
4 dl.vand eller bouillon
l dl.skummetmælk
1-2 tsk.Ribsgele
 salt
 peber
 kulør
 sovsejævner
 hakket persille
 
 Salat:
2 æbler
1 lille klase vindruer
2 stængler blegselleri
10 valdnødde-kerner
 salatblade
2 dl.ymer
 salt
 hvid peber
 sukker
 citronsaft
 


Opskrift:

Fars:
Rør samtlige ingredienser sammen til en fars, der stilles i køleskab i ca. ½ time, juster evt. konsistensen med lidt vand og form og steg 12 frikadeller.

Sauce:
kog stegepanden af med vand eller bouillon, tilsæt mælk og ribsgele, smag til med salt og peber og lad saucen koge et par min.
Juster med kulør og sovsejævner.
Rør hakket persille i lige inden serveringen.

Salat:
Bland æblestykker halve vindruer, snittet blegselleri, hakkede nøddekerner og strimlet salat.
Smag ymeren til med salt, peber, sukker og citronsaft og hæld den over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4200 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu