Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sharon marmelade/kakimarmelade

Sharon marmelade/kakimarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Kakifrugt Sharonfrugt Dadelblomme Persimon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.frugtkød af modne kaki'er
750 g.sukker
1 dl.vand
 
Opskrift:
Når skallen er fjernet fra de modne kaki'er, deles de i to, og frugtkødet presses gennem en si.
Varm sukkeret lidt op i ovnen i nogle minutter, og bland derefter frugtkød, sukker og vand.
Hæld det hele op i en gryde, og lad sukkeret smelte, men du hele tiden rører.
Når alt sukkeret er smeltet, øges varmen, og blandingen koges indtil den er ved at stivne.
Skum eventuelt af, inden marmeladen efter ti minutters afkøling puttes i rene opvarmede glas.
Luk glassene, og opbevar kaki-marmeladen tørt og mørkt, indtil den skal spises.

Tips:

Kaki kaldes i Danmark ofte for sharonfrugt, mens det italiensk navn er caco i ental og cachi i flertal. Andre navne er japansk persimmon eller daddelblomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10418 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kaki  -  2019-12-03 18:34:05
Smag frisk

Helena   -  2011-06-30 15:35:09
Jeg tog 5 frugter(900g) og 2 små æbler. kun 275g sukker og lidt 1tsk vaniliesukker, ingen vand.. det blev rigtig godt. Dog bruger jeg geleringspulver til marmelade. =)

Mette  -  2010-12-13 16:35:39
Alt for sød. 1/3 sukker er nok. Tilføj evt. 2 æbler og lidt revet citonskal.