Stegte kartofler

Stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

HøjtidThanksgiving

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Stegte kartofler, billede 4 Stegte kartofler, billede 1 Stegte kartofler, billede 2 Stegte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.skrællede bagekartofler
10 dl.vand
1 tsk.groft salt
50 g.smør
2 tsk.tørret oregano
1 tsk.groft salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kartoflerne igennem på langs og del hver halvdel i 4 både. Kom kartoffelbådene i kogende vand tilsat salt og kog dem under låg i ca. 10 min. Hæld kartoflerne til afdrypning i en sigte.

Lad smørret gyldne i en pande. Kom kartoflerne i panden og drys med oregano, salt og peber. Steg kartoflerne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til.


karakterer:
Opskriften er vist 77314 gange,
og udskrevet 854 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2010-11-14 12:09:37
Vi synes at bagekartofler er for skrøblige og melede til denne ret, brug hellere store spisekartofler.