Stil yoghurten til afdrypning - enten i et kaffefilter eller i en si beklædt med et rent viskestykke. Dette skal gøres mindst en time før servering.
Inden servering blandes 1-2 tsk revet citronskal samt salt og peber i den afdryppede yoghurt.
Laksen duppes tør og placeres i et smurt, ovnfast fad. Bland en citronrasp af rasp, 3 tsk revet citronskal samt salt og peber, og fordel denne over fisken. Laksefadet bages i ovnens øverste halvdel ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 12 minutter.
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde strimler. De ristes på panden i lidt olie sammen med salvie efter smag og behag.
Citronlaksen serveres med gulerødderne, yoghurten samt ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 58849 gange, og udskrevet 1185 gange.
Energi:
KJ total 6802 (1619 kcal)
KJ pr. Pers. 1700 (404 kcal)
Vægt ialt 1414 gram
Vægt pr. Pers. 353 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal) Protein 9.8 gram Fedt 5.4 gram Kulhydrat 7.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider