CornCakes
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jonas Hansen (JoHa Cookies) Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen på en pande, og derefter sæt den på køl. Når margarinen er kølet ned, så find en skål og tag først sukkeret i, derefter melét, så vanilje og kanel, så mælken og tilsæt nu margarinen. Rør rundt i det (Helst med alm. piskeris, da et elektrisk ikke er godt til denne dej)
Tilsæt cornflakes, og rør rundt igen. Tag en teske, og sæt dejen på bagepapiret som små toppe. Nu skal dine kager havde 180-200 grader i alm. ovn, og ved 185 grader i varmlufts ovn. De er færdige når de er lidt hårde, og når kanten er brun. Serveringsforslag: Sæt dem på køl i ca. ½ time før servering. Tips: Dette er en idéel opskrift for dem som gerne vil lave nemme og hurtige bagværker. Opskriften er skrevet af Jonas Hansen (JoHa Cookies) Skal du havde en fedtfattig v. så lad værd med at tage vanille pulver i, og sukkeret. I forvejen er corncakes' opskriften lidt fedtfattig. Bóun appetit. |
|
Opskriften er vist 7562 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Edit - 2009-09-08 11:16:10 Det er selvfølgelig rigtigt - Mel skal ikke puttes i! Ida og Amalie - 2009-03-02 15:42:02 Vi tror at der skal 4-5 dl. mel i dejen. Karin - 2008-10-29 08:56:49 I forhold til fremgangsmåden er mel ikke beskrevet i opdkriften Maren - 2007-05-21 15:44:59 de smager vældig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne