Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgsgravad sild

Hvidløgsgravad sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : joeson

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.store ferske sildefileter
 
6 dl.eddikelage (bestående af)
4 dl.vand
1.5 dl.hvid eddike
0.5 dl.dildeddike
2 spsk.sukker
1/4 målgroft salt
6 allehånde
8 hele peberkorn
1 laurbærblad
 koges sammen til lage.
 
 Derudover til sildene:
1 dl.mayonaise
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.creme fraise 38%
2-3 fedhvidløg
1 bdt.dild
1-2 bdt.purløg
 
Opskrift:
Sildefileterne befries for skind ( nemmest hvis de er halvfrosne ). Lægges i sildelagen i ca. 1 døgn.
Derefter lad lagen løbe af i en si, men gem noget af det til senere.

Bland mayonaise, creme fraise og piskefløde. Tilsæt knus/hakket hvidløg tilsat groft salt. Bland sildefileterne i, tilsæt lidt af sildelagen og smag dig frem. Derefter bland purløg i og lad det stå 1-2 døgn med dildkviste oven på.

Smag derefter silderetten til og pynt oven på med purløg og dildkviste.

Tips:

Retten kræver en del purløg ovenpå for alle kan smage det..... Min familie vil ikke undvære en jule/påskefrokost uden denne silderet. Svarer gerne på evt. tvivlsspørgsmål. Rigtig god fornøjelse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5480 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu