Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fantakage

Fantakage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kiffer

Indsendt :


Fantakage, billede 4 Fantakage, billede 1 Fantakage, billede 2 Fantakage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 æg
300 g.sukker
1 spsk.vanillesukker
350 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
1.5 dl.olie
1.5 dl.fanta (sodavand)
 
2 ds.ferskner a 470 gram drænet
5 dl.piskefløde
5 dl.creme fraiche 38%
2 spsk.sukker
2 spsk.vanillesukker
1 tsk.kanel
 
Opskrift:
Æg og sukker røres sammen med vanillesukker, mel og bagepulver røres i, olie og fanta hældes i dejen og det hele røres godt sammen. Dejen kommes i en smurt bradepande ca. 35x40 og bages ved 175 grade C i ca. 25 minutter.


Imens laves tilbehøret:
Ferskner hældes i en si (drypper godt af) og skæres i små stykker.

Pisk fløden stiv.

Rør vanillesukker og kanel i creme fraichen, de skårne ferskenstykker vendes i, og til sidst vendes den piskede fløde i creme fraichen.


Kagen skæres i passende stykker og serveres med ferskenfløden til/over.

Tips:

Smager enormt af mere Vidunderligt

Dejen synes måske ikke af meget i den store bradepande, men prøv det, det passer fint. Kan også bages i en 23x33 cm bradepande, men bliver da ret høj og skal bages 5 minutter længere.

Der går 3 tsk. til en spsk. så det er ikke vildt meget bagepulver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (23 stemmer)

Opskriften er vist 31281 gange,
og udskrevet 669 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sandra  -  2020-07-05 15:27:09
Det er ikke en rigtig fantakage. Jeg bruger den rigtige så er der heller ingen mælkeprodukter i så laktoseintolerance personer også kan spise den