Fantakage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : kiffer Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker røres sammen med vanillesukker, mel og bagepulver røres i, olie og fanta hældes i dejen og det hele røres godt sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande ca. 35x40 og bages ved 175 grade C i ca. 25 minutter.
Imens laves tilbehøret: Ferskner hældes i en si (drypper godt af) og skæres i små stykker. Pisk fløden stiv. Rør vanillesukker og kanel i creme fraichen, de skårne ferskenstykker vendes i, og til sidst vendes den piskede fløde i creme fraichen. Kagen skæres i passende stykker og serveres med ferskenfløden til/over. Tips: Smager enormt af mere Vidunderligt Dejen synes måske ikke af meget i den store bradepande, men prøv det, det passer fint. Kan også bages i en 23x33 cm bradepande, men bliver da ret høj og skal bages 5 minutter længere. Der går 3 tsk. til en spsk. så det er ikke vildt meget bagepulver. |
|
Opskriften er vist 36972 gange,
og udskrevet 750 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2020-07-05 15:27:09 Det er ikke en rigtig fantakage. Jeg bruger den rigtige så er der heller ingen mælkeprodukter i så laktoseintolerance personer også kan spise den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne