Hak løget fint og rør alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem som almindelige frikadeller til de er gennemstegte.
Tips:
Den søde smag fra tranebærene og det stærke fra dijonsennepen supplerer hinanden virkelig godt og frikadellerne smager fantastiske. Derudover er det meget nemt at lave.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 5408 gange, og udskrevet 165 gange.
Kommentarer
Heidi - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig gode ... kom også lidt mælk i farsen - super opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider