Kalkunfrikadeller med sennep og tranebær

Kalkunfrikadeller med sennep og tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kiki

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 æg
2 spsk.hvedemel
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.tørret timian
50-70 g.tørrede tranebær
1 løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løget fint og rør alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem som almindelige frikadeller til de er gennemstegte.

Tips:

Den søde smag fra tranebærrene og det stærke fra dijonsenneppen supplerer hinanden virkelig godt og frikadellerne smager fantastiske. Derudover er det meget nemt at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 6022 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode ... kom også lidt mælk i farsen - super opskrift