Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brød med spinatfyld

Brød med spinatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt af : lullu

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 spsk.salt
0.5 spsk.sukker
25 g.gær håndvarm vand
2000 g.frisk eller frossen spinat
1 tsk.kommen
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.citronmelis eller almendelig citron
 
Opskrift:
kom mel salt sukker i en brød maskine eller skål kom gæret i den håndvarmt vand så gæret smelter og hæld dem oven i melet bland det hele sammen imdtil det bliver til dej put dejen på en lagen så den ikke klister på bordet.vask og hak de friske spinat put dem i en skål og kom så kommen og citronmelis og salt i.bland dem godt sammen.lav rigigt små blloer ud af dejen og rul dem ud som små pizzaer.kom lidt spinatfyld i hver stykke brød og luk dem som du har lyst.Husk at lukke godt ellers åbnes de når du skal til at vende dem om i ovnen.ovnen skal være varmt kom lidt ½liter olie i en dyb fad der tåler ovn varme.begynd så at lægge et par stykker af de brød med spinat ifadet og put fadet i ovnen indtil de er lysebrune.vend dem om og lad dem blive lysebrune på den anden side så tag dem ud.det smager vidundeligt og sundt

Tips:

er så nemt når man få det læret.hvis i har opdaget der mangler noget skriv det.så kan jeg rette på det


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21239 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

basmala  -  2012-04-25 11:30:39
kom hakked kød i fyld det smager også godt. smør brød med lidt olie

  -  2011-05-29 18:13:47
du har skrevet boller forkert

janni  -  2010-10-17 17:24:53
Hvor meget vand til gæret? Det ville være en fordel at få teksten delt lidt op. Den er svær at læse.

  -  2010-02-11 16:24:47
Hvor mange brød giver denne opskrift

betina larsen  -  2008-11-17 10:16:51
er 2 kg spinat ikke lige i overkanten?

mona  -  2008-03-26 10:04:54
hej jeg har lige en spoergesmol kan jeg fryse dem i fryseren foer jeg laver dem i ovnen.

malika  -  2007-09-16 11:31:02
Hvordan kan det værr sundt? med 1/2liter olie:

Nour  -  2007-09-11 09:51:12
Det skal være med frisk spinat ellers smager de ikke godt. der er åbenbart meget stor forskel på frisk og frossen spinat i smagen.