Kyllingeleverpostej 03

Kyllingeleverpostej 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine Lehd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingelever
100 g.back bacon(fedfattig bacon)
1 æg
1 løg
4-5 ansjoser
1.5-2 dl.mælk
0.5-1 dl.rasp
 salt
 peber
 lidtolie
 lidtoregano
2-3 spsk.cognac
 
Opskrift:
Lever, løg, bacon og ansjoser hakkes i en foodprocessor-Æg, mælk, olie, salt peber, rasp, cognac røres i.

Dejen hældes i smurte forme og bages i vandbad 200 gr ca 45 min

Tips:

Kan fryses ubagt eller bagt





karakterer:
Opskriften er vist 19706 gange,
og udskrevet 526 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-04 05:49:59
Skal ansjoserne være i olie fra dåse eller friske ansjoser?

  -   2012-07-23 19:03:48
Er det muligt at bage den alm uden vandbad?

  -   2011-02-05 17:48:01
Jeg bager dem måske i mindre forme, derfor er 45 min. nok

  -   2010-12-27 08:07:09
Jeg bagte den i en time.