Ærøkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker piskes lyst og luftigt, bland derefter resten af ingredienserne i.
Bages ved 200 - 225 grader C i 25 minutter. Smør overtræk over og bag kagen igen i 5 minutter. Serveres afkølet Tips: |
|
|
Opskriften er vist 9889 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
|
Kommentarer anonym - 2025-08-18 22:59:01 Hvilken form (størrelse) skal Ærøkagen bages i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
