Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet sky

Hjemmelavet sky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.vand
1 løg
1 bdt.persille
2 bouillonterninger eller 2 spsk. kødekstrakt
 sherry
 salt
 peber
 kulør
7-8 blade husblas
 
Opskrift:
Vandet koges med løgringe, persille og bouillonterninger til disse er smeltet. Suppen smages til og farves evt. med kulør.Husblassen udblødes i koldt vand ca. 5 min. og smeltes i den varme suppe. Suppen sies og afkøles 3-6 timer, før den er stivnet til sky.

En nem og sikker løsning er at anvende geleringspulver til pålægssky. Der skal du bare følge anvisningen på pakken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 50827 gange,
og udskrevet 692 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu