Hjemmetørrede tomater

Hjemmetørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Tørring

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Solmodne tomater gerne danske og faste i det
 De skal helst have en god tomatsmag så har man adgang til hjemmedyrkede så brug dem.
 
 Krydderier efter smag evt.
 hvidløg
 oregano
 tørrede krydderurter eller friske krydderurter
 Sukker
 
 
Opskrift:
Skær tomaterne i skiver ca. 1 cm tykke. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Kryder dem med krydderier efter smag og lidt sukker. Sæt dem i ovnen ved 60-70 gr. (gerne varmlugt) i ca 6-8 timer evt. natten over. Afkøles ved stuetemp. og puttes i lufttætte beholdere eller i en bøtte med en lækker madolie (evt. olivenolie)put evt. hele fed hvidløg i olien også.

Tips:

Er fantastisk i lasange med lidt af den olie de ligger i. Kan også spises tørre på ostemadder eller hakkes og puttes i dej til brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8016 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu