Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Verdens bedste baconsauce (Guldsaucen)

Verdens bedste baconsauce (Guldsaucen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Bacon i tern
1 ds.flåede hakkede tomater
5 dl.piskefløde (kaffe- eller saucefløde giver ikke den samme smag)
1 stort løg i små tern
2-3 tsk.Krydderurtemix fra Santa Maria
2-3 tsk.Allroundmix fra Santa Maria
1 tsk.Sukker
 salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
Baconen steges til den er lækker gylden, løg tilsættes, steges med til de er bløde. Så hældes tomat og fløde ved, det gives et lille opkog i et par min. og smages til. Man skal ikke spare på Kryderurterne og allroundmixen, da det er det der sætter pikken over iet. "Fyldet" skal ikke sigtes fra.

Tips:

Er fantastisk til alt kød: grillkød, kylling, oksesteg, kalvekød, alm. korteletter osv. Kan også bruges alene som pastasauce. Tilsæt evt. hakket oksekød og steg det med inden løg og resten tilsættes. Kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 18372 gange,
og udskrevet 491 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-08-16 11:48:38
Hvorfor skiller min guldsovs efter let jævning??? Har fulgt opskriften.

Sonja Barrett  -  2015-11-06 21:31:23
Har prøvet at klikke på punktet: Få indkøbslisten på din mobil/tablet. MEN når jeg åbner app'en FooDoo er den der ikke? Hvordan får jeg den? Mvh Sonja

Baconkogebogen.com  -  2011-02-05 18:46:17
Spændende opskrift, glæder mig til at prøve den

Lotte  -  2010-10-23 12:25:35
Luksusudgave, brug bacon som købes i et stykke og skæres i tern, giver mere smag og bliver knap så tørt. Saucen bliver endda bedre af at stå på køl til dagen efter. ;-)