Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet kuller i savoykål

Grillet kuller i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kuller filet
1 citron
0.5 spsk.olivenolie
 dild
 salt
 peber
1 savoykål
 


Opskrift:

Start med at tænde op i grillen...(retten kan også fint laves i ovnen)

Saften fra en halv citron blandes med olivenolie og dryppes over kullerfileterne. Kullerfileterne deles i 4 portioner og drysses med salt og peber. Portionerne lægges på hver sit savoykålblad. Læg 2 kviste dild og en citronskive ovenpå hvert portionsstykke. Savoykålbladet lukkes tæt sammen om fisken. Benyt evt. endnu et blad så indpakningen bliver helt tæt. Bladene holder på fiskens smag. Efter turen på grillen er bladene ikke egnet til spisning.

Fiskepakkerne lægges på grillen i knap 20 min.

Som tilbehør til fiskepakkerne serveres grøntsager, nye kartofler og evt. smørsauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9944 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu