Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot

Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot, billede 4 Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot, billede 1 Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot, billede 2 Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kulmulefilet uden skind
100 g.rasp
 krydderurter(evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf)
1 løg
150 g.kantareller
1 bundtforårsløg
300 g.frisk spinat
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Kulmule:
Rasp og krydderurter blendes til raspen får en grøn farve. Fileterne skæres i portionsstykker, der vendes i raspen og krydres med salt og peber. Fileterne lægges i et ildfast fad med en smørklat på toppen og bages i ovnen 7-8 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Kantarel-og spinatkompot:
På en hed pande kommes lidt olie og det finthakkede løg svitses kort, efterfulgt af kantareller, spinat og forårsløg der er skåret i skiver. Det hele svitses i et halvt minut, hvorefter fløden tilsættes og koges ind til det hele får en cremet konsistens.

Server retten med nye kartofler og pynt evt. med tomatkød skåret i strimler og lidt dild.





karakterer:
Opskriften er vist 48886 gange,
og udskrevet 1564 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-09 18:42:37
Super lækker