Kulmule i krydderurterasp med kantarel- og spinatkompot
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kulmule:
Rasp og krydderurter blendes til raspen får en grøn farve. Fileterne skæres i portionsstykker, der vendes i raspen og krydres med salt og peber. Fileterne lægges i et ildfast fad med en smørklat på toppen og bages i ovnen 7-8 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Kantarel-og spinatkompot: På en hed pande kommes lidt olie og det finthakkede løg svitses kort, efterfulgt af kantareller, spinat og forårsløg der er skåret i skiver. Det hele svitses i et halvt minut, hvorefter fløden tilsættes og koges ind til det hele får en cremet konsistens. Server retten med nye kartofler og pynt evt. med tomatkød skåret i strimler og lidt dild. |
|
Opskriften er vist 49500 gange,
og udskrevet 1574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer winnie - 2016-07-09 18:42:37 Super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne