kød skæres i strimler på langs af kødtrådene
champinon skives og deles
asparges afdryppes skæres i strimler.
mayonaise smages til med salt peber og sennep
flødeskum blandes i
fyldet blandes forsigtig i
retten lægges ovenpå annanasringene severes med et lunt flutes
Tips:
Strimlerne skal være så man kan smage kødet og
i stedet for flødeskum kan bruges creme fraiche
retten lægges ovenpå annanasringene severes evt med et lunt flutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 21544 gange, og udskrevet 773 gange.
Kommentarer
Anni, Wien - 2008-01-12 10:41:44 Hvor mange champignons, friske eller
glas/dåse, skal der brugers?????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider