Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsesalat -Hønsering

Hønsesalat -Hønsering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Beani

Indsendt :



Ingredienser:
 kød af en høne (ca 6 dl)
 champinon
2 dl.aspares
 
3 dl.mayonaise
2 tsk.sennep
4 spsk.flødeskum
 hvid peber
 salt
 
12 annanasringe
12 flytes
 
Opskrift:
kød skæres i strimler på langs af kødtrådene champinon skives og deles asparges afdryppes skæres i strimler.

mayonaise smages til med salt peber og sennep flødeskum blandes i fyldet blandes forsigtig i

retten lægges ovenpå annanasringene severes med et lunt flutes

Tips:

Strimlerne skal være så man kan smage kødet og i stedet for flødeskum kan bruges creme fraiche retten lægges ovenpå annanasringene severes evt med et lunt flutes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21392 gange,
og udskrevet 770 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anni, Wien  -  2008-01-12 10:41:44
Hvor mange champignons, friske eller glas/dåse, skal der brugers?????