Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mælkefri grundsovs

Mælkefri grundsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 dl.Vand
60 g.ekstra fint rismel
40 g.mælkefri margarine eller olie
 salt efter smag
 
Opskrift:
Vand og rismel koges under jævnlig omrøring i 10 minutter. Gryden tages af kogepladen og står i få minutter til evt., bundfald har løsnet sig.

Margarine og salt tilsættes og sovsen røres grundigt igennem med et piskeris, så hele grydens indhold kommer med og klumper undgås. Hvis man anvender lidt grovere rismel, kan det blive nødvendigt at blende, og i det hele taget vil sovsen blive mere lækker når der anvendes blender.

Denne grundsovs kan krydres på mange måder, f.eks. med persille, purløg, hvidløg eller andre krydderurter.

Ønskes sovs med champignon, asparges eller andre grønsager, koges de blot med, men skal ikke blendes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5082 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu