Kartoffelsuppe med kalkunbacon

Kartoffelsuppe med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kartoffelsuppe med kalkunbacon, billede 4 Kartoffelsuppe med kalkunbacon, billede 1 Kartoffelsuppe med kalkunbacon, billede 2 Kartoffelsuppe med kalkunbacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.kalkunbacon
1 spsk.olie
800 g.kartofler
3-4 porrer
10 dl.vand
1-2 terning grønsagsbouillon
1 tsk.Timian
 salt
 peber
2 dl.fromage frais
0.5 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Skær kartofler i små firkanter. Skær porrer i ringe.

Steg først kalkunbacon sprødt i olien i en gryde. Tilsæt kartoffeltern og lad dem svitse med. Tilsæt porrer. Tilsæt vand og bouillonterning. Tilsæt timian salt og peber Lad suppen koge til kartoflerne er møre. Tilsæt derefter fromage frais og fløde og lad suppen simre i ti minutter.

Tips:

Suppen skal ikke blendes, men serveres som den er, med lune flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 25375 gange,
og udskrevet 644 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

philip  -  2008-01-04 23:12:55
jeg er lille og glæder mig til at smage den:-)

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig dejlig suppe. Jeg blende en del af suppen for at give den mere fylde. Det var godt og der var stadig kartoffelstykker i. Lav evt. dobbelt portion og gem til dagen efter eller frys ned til en dag hvor man har travlt.