Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat

Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat, billede 4 Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat, billede 1 Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat, billede 2 Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kartoffelsalat:
600 g.forkogte kartofler
4 tomat
0.25 bdt.basilikum
2 rødløg
0.5 dl.olivenolie
20 g.pinjekerner
 salt
 peber
 
 Basilikum dressing:
1 dl.creme fraiche
0.25 bdt.basilikum
 salt
 peber
 
600 g.makrelfilet
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:
Start med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.

Makrelfileter:
Fileterne halveres og skindsiden ridses. Kom lidt olie på en meget hed pande og steg fileterne på skindsiden. Kryder med salt og peber. Fisken steges kun på skindsiden i ca. 4-5 min. indtil kødet er næsten helt gennemstegt. Tag fisken af panden og lad den hvile i ca. 3 min.

Kartoffelsalat:
Kartoflerne skæres i tern. Tomater skæres i kvarte, kernerne fjernes og kødet skæres i strimler. Rødløg hakkes fint. Hele pinjekerner og halvdelen af basilikumet, der hakkes fint, blandes i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Det hele vendes i olivenolie og krydres med salt og peber.

Basilikum dressing:
Creme fraiche og resten af basilikumet blendes med lidt salt og peber.

Servér retten med flûte.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 55090 gange,
og udskrevet 999 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu