Lasagne med laks

Lasagne med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.laksefilet uden skind
600 g.optøet frossen helbladet spinat
10 hakkede chalotteløg (ca. 200 g)
1.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
12 tørrede forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
5 dl.Karoline's MornaySauce 5%
75 g.Karoline's GratineringsOst
 
 Tilbehør
200 g.grøn salat fx feldsalat
 Evt.Brød
 
Opskrift:
Fremgangsmåde Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver. Bland den optøede spinat med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl MornaySauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af mornaysaucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tips:

Tips: I stedet for chalotteløg kan man bruge zittauerløg. Lasagnen kan også bages i 4 portionsforme (ca. 3 x 10 x 18 cm). Bag de 4 lasagner ca. ½ time ved 200°.


karakterer:
Opskriften er vist 11365 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu