Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fredags ruller

Fredags ruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : moseand

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.mager hakket svinekød
1 porre
3 gullerødder
6 spsk.rasp
1 æg
1.5 tsk.stødt ingefærd
2 spsk.soya
2 stk.knorr okseboullion
2 dl.mælk
1 stor spsk ribsgels
 salt
 peber
1 kinakål 6-10 blade
 lutz swartsvalderskinke
 mager skive ost
 
Opskrift:
del kålen og kog bladende knap møre. snit porren fint riv gullerødderne bland farsen med porre gullerødder rasp æg soya ingefærd salt og peber tilsæt vand til farsen har en god konsistens gene lidt fast. læg kålbladende på et spækbrædt fyld en spsk. fars midt på og pak bladet omkring farsen lav 6-8 stk lav af resten af farsen til lign, frikadeller men læg en skive ost på vær og pak skinke omkring.ca 6-8 stk læk pakkerne i en bradepande /fad el.lign. kog vand og opløs de 2 boullion terninger i 1/2 l.vandet hæld det over rullerne til ca 1/3 op gem resten kom rullerne i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min hæld skyen i en gryde tilsæ resten af boullionen evt lidt mere vand til sat endnu en ternig(eftersamg) kom loidt mælk i og ribsgele jævn med maizenamel. evt. kulør server med kartofler til velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27426 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu