Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Friturestegte fisk

Friturestegte fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 20-25 1/4 rødspætte fileter
2 pk.palmin
 
 Dej:
250 g.hvedemel
4 spsk.olie
4 dl.øl
1 tsk.salt
4 stift piskede æggehvider
 
Opskrift:
Det hele undtaget æggehvider blandes godt sammen.Stilles koldt 1 time i køleskabet. Derefter blandes de stift piskede æggehvider forsigtigt i. Smelt palminen i en tyk bundet gryde. Dyp fisken forsigtigt i dejen (skal dækkes helt af dej)kom dem forsigtigt i gryden,3-4 ad gangen. Brun dem ca 2 min på hver side til de er gyldne. Tag dem op læg dem på en bradepande,og kom dem i ovnen.Vigtigt (lågen skal stå på klem,må ikke lukkes da de bliver bløde).

Tilbehør: Kartofler - bønner - gulerødder - skalotteløg - beanaissovs


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8211 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu