Friturestegte fisk

Friturestegte fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
10-12 rødspætte fileter
2 pk.palmin
 
 Dej:
250 g.hvedemel
4 spsk.olie
4 dl.øl
1 tsk.salt
4 stift piskede æggehvider
 
Opskrift:
Det hele undtaget æggehvider blandes godt sammen. Stilles koldt 1 time i køleskabet. Derefter blandes de stift piskede æggehvider forsigtigt i. Smelt palminen i en tyk bundet gryde. Dyp fisken forsigtigt i dejen (skal dækkes helt af dej)kom dem forsigtigt i gryden,3-4 ad gangen. Brun dem ca 2 min på hver side til de er gyldne. Tag dem op læg dem på en bradepande, og kom dem i ovnen. Vigtigt (lågen skal stå på klem, må ikke lukkes da de bliver bløde).

Tilbehør:
Kartofler - bønner - gulerødder - skalotteløg - bearnaisesovs.


karakterer:
Opskriften er vist 8778 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu