Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kasnocken

Kasnocken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.vand
1 æg
350 g.hvedemel
 
250 g.pinzgauer ost elleranden blød ost f.eks gorgonzola
5 g.smør
 salt
 peber
 lidtløg samt (purløg??) til at garnere med
 
Opskrift:
Rør mel, og vand, æg og lidt salt til en fast dej.

Tryk dejen gennem en nudeljern eller gnid gennem nudelsi i kogende vand med salt i. Kog dem ca 3 minutter. Tag dem op med en si og overhæld kort med koldt vand.

Varm smør i en dyb pande (ikke brun), vend bollerne deri steg med lidt salt og peber.

Efter ca 3 min vendes de i ost steg kraftigt så de brunes, tilsidst bringes panden til bordet og der drysses lidt purløg på.

Dertil serveres grøn salat.

Tips:

Kasnocken kan oversættes med ostenudler eller ostegnocchi (nudelklumper med ost).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5610 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

TC  -  2009-10-02 12:18:23
Retten serveres i Østrig som hovedret garneret med rigelige mængder brunede løg og purløg. Dertil serveres en salat, brezel og weissbier.

spar  -  2008-03-25 21:10:59
Til Mary-Anne: Ja den er nok "tam" som hovedmåltid, men det er jo altså også "kun" tilbehør!! :-)

Mary-Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes at opskriften bliver lidt tam som hovedmåltid, så jeg tilsatte lidt bacontern uhmmmm