Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt kuller med kartoffelbranade og urte beurre blanc

Skindstegt kuller med kartoffelbranade og urte beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.kuller filet
500 g.kartofler
150 g.smør
1 rødløg
0.5 bundtdild
0.5 bundtpersille
2 dl.hvidvin
 salt
 peber
300 g.blandede grøntsager (eks. asparges, løg, forårsløg, gulerod, pastinak)
 


Opskrift:

Kartoffelbranade:
Kartofler og grøntsager skæres i tern og koges møre i en gryde. Vandet hældes fra og det hele moses med et piskeris sammen med 100 g smør (mosen må gerne være lidt grov). Retten smages til med salt og peber.

Urte beurre blanc:
Rødløg, persille og dild hakkes fint. Hvidvinen kommes i en kasserolle og koges op, og urterne tilsættes. Efter et halvt minut tages kasserollen af blusset og lagen køles af i ca. 5 min. Herefter monteres 50 g smør og sovsen smages til med salt og peber.

Kuller:
Fileterne krydres med salt/peber og steges på skindsiden på en hed pande med olivenolie. Fileterne steges kun på skindsiden indtil kødet er næsten gennemstegt. Tag fileterne af panden og lad dem hvile lidt inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9174 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu