Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porrer i safransauce

Porrer i safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mig

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.smør
 salt
 hvid peber
4-6 porrer
1 knsp.safran
2 dl.piskefløde
1-2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm. Svits så porrerringene i en gryde i en spsk. smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne koge møre i ca. 10 minutter. Smag dem til med lidt salt og citronsaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 4530 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anette  -  2009-04-28 12:01:03
hvor meget spinat?