Kirsebærrand

Kirsebærrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.syltede kirsebær
5 dl.vand
12 Husblas, blade
 vaniljeis eller ris à la mande
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand, vrid vandet fra og smelt den i lidt af kirsebærsaften. Hæld resten af de syltede kirsebær i og kom blandingen op i en randform. Sæt den i køleskabet, til den er helt stiv, hvorefter den vendes ud på et fad og fyldes med is eller ris à la mande.





karakterer:
Opskriften er vist 12187 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-13 22:38:25
prøv med råcrem til