Risengrød kogt på kokosmælk 02

Risengrød kogt på kokosmælk 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.kokosmælk (400 ml)
7 dl.vand
165 g.grødris
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Kokosmælk og vand bringes i kog. Risene tilsættes og koges under omrøring til risene lige netop er møre - ca. 35 minutter. Koges grøden for længe, kan konsistensen have en tendens til at blive lidt sej. Grøden smages til med salt.

Serveres rygende varm med kanelsukker og evt. en "smørklat" af mælkefri margarine.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød kogt på kokosmælk

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9999 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu