Dampet ising med abrikos- og gulerodspuré i lys sennepssovs

Dampet ising med abrikos- og gulerodspuré i lys sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
600 g.isingfilet
150 g.tørrede abrikoser
4 dl.fløde
50 g.smør
2 tsk.sukker
1 spsk.dijon sennep
 salt
 peber
200 g.let kogte gulerødder
 
Opskrift:
Ising:
Abrikoser og gulerødder, der er forkogte, blendes til en puré. Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lagt af puréen smøres på hver filet. Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde. Tilsæt lidt vand evt. fiskebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min.

Lys sennepssovs:
Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til sovsen får en cremet konsistens. Gryden tages af blusset og dijonsennep røres ud i sovsen. Sovsen må ikke koge efter sennep’en er tilsat. Smag til med salt og peber.

Servér retten med sæsonens grøntsag og nye kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 13002 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu