Karrysuppe med æbler

Karrysuppe med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling + 1 løg
1 spsk.salt
1.5 l.vand
5 dl.mælk
 karry
 spidskommen
 hvedemel
 kokosmel
 lidtmaizena
25 g.smør
2 store syrlige æbler
100 g.rosiner
1 stort løg
 
Opskrift:
Kyllingen koges i 1 1/2 liter vand tilsat salt og 1 rengjort løg i ca. 1 1/2 time. Suppen skummes. Kyllingen renses for skind og ben hvorefter køddet skæres i mundrette bidder. rosiner lægges i blød i lidt af suppen. 1 kop kokosmel ristes gyldenbrunt på en tør pande. hæld det i en serveringsskål, da det er garniture. det store løg rengøres og skæres i 16 både hvorefter det svitses på en tør pande. Æblerne skrælles, skæres i 16 både (i alt 32 både) blancheres hurtigt i den endnu varme suppe. æblestykkere må ikke koges. Karry (efter smag) svitses i smør hvorefter der tilsættes en spiskefuld mel og den halve liter mælk. Efter et hurtigt opkog hældes det i suppen. Hvis man synes suppen trænger yderligere jævning kan man jævne med maizena. Løg, æbler og kylling tilsættes og står og trækker over svag varme til løg og æblestykker er møre. Serveres med de udblødte rosiner og drysses med den ristede kokosmel + gode flutes





karakterer:
Opskriften er vist 17871 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu