Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe med æbler

Karrysuppe med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Bente

Indsendt :



Ingredienser:
1 stor kylling + 1 løg
1 spsk.salt
1.5 l.vand
5 dl.mælk
 karry
 spidskommen
 hvedemel
 kokosmel
 lidtmaizena
25 g.smør
2 store syrlige æbler
100 g.rosiner
1 stort løg
 
Opskrift:
Kyllingen koges i 1 1/2 liter vand tilsat salt og 1 rengjort løg i ca. 1 1/2 time. Suppen skummes. Kyllingen renses for skind og ben hvorefter køddet skæres i mundrette bidder. rosiner lægges i blød i lidt af suppen. 1 kop kokosmel ristes gyldenbrunt på en tør pande. hæld det i en serveringsskål, da det er garniture. det store løg rengøres og skæres i 16 både hvorefter det svitses på en tør pande. Æblerne skrælles , skæres i 16 både (i alt 32 både) blancheres hurtigt i den endnu varme suppe . æblestykkere må ikke koges. Karry (efter smag) svitses i smør hvorefter der tilsættes en spiskefuld mel og den halve liter mælk . Efter et hurtigt opkog hældes det i suppen. Hvis man synes suppen trænger yderligere jævning kan man jævne med maizena. Løg , æbler og kylling tilsættes og står og trækker over svag varme til løg og æblestykker er møre. Serveres med de udblødte rosiner og drysses med den ristede kokosmel + gode flutes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15704 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu