Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mormors Nougatkage

Mormors Nougatkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ellis

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
 
2 dl.mælk
4 æg
 
250 g.hvedemel
100 g.blød nougat
100 g.hakket blokchokolade (mørk)
100 g.hakkede nødder
2 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Smør og sukker røres "knasefrit". Mælken piskes sammen med æggene og blandes i. Fyldet vendes med nænsom hånd i melet og blandingen fyldes i dejen. Brug en træske og vær meget forsigtig, så nougaten bliver liggende som hele stykker.

Bages ved 190 grader i en lille time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 38992 gange,
og udskrevet 710 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fam. Emborg  -  2012-02-10 22:13:44
lavet kage helt uden problemer godt nok med lidt gætteriger om hvordan den skulle laves. Smager vidunderligt!! Har dog kommer 150g. nougat i i stedet for 100g. da det lige var det vi havde liggende. Kan godt anbefales. Hele familien syntes det var en stor fornøjelse, den var væk på ca. 30min :) god fornøjelse

jukon  -  2008-04-01 14:54:13
Jeg tror jeg ville 1. piske æg og sukker til en luftig masse 2. varme mælken uden at den koger, og smelte smøret i over svag varme. 3. lade mælk og smør køle lidt af og så blande det med æggemassen. 4. blande mel og bagepulver, sigte og vende det forsigtigt i ovenstående med en metal-ske. 5. vende fyldet forsigtigt i. 6. bage kagen i en springform.

knudsen6200  -  2008-03-24 17:16:40
STOP !!!Duer ikke. Når dejen skal laves på denne måde skiller dejen. æg skal ikke blandes med mælk, men skal tilsættes et af gangen og piskes i 1 min.Kagen er rigtig ulækker. smager som æggekage med sukker, nougat osv. Kan ikke anbefales.

  -  2007-12-13 12:09:57
jeg vil gerne vide hvad dejen passer til eks sprigform eller bradepande, sandkageform

A og M - igen  -  0000-00-00 00:00:00
.. SKRIV FLERE DETALJER? og.. "knasfri"?! og hovedbestandelen af dejen er sukker?! freaks..

Anna og Marie..  -  0000-00-00 00:00:00
Well - den er i ovnen nu og vi er meget optimistiske, men efter at have udført den svære kogekunst rent at lave selve dejen udfra den meget mangelfulde trin-for-trin beskrivelse, synes vi en passende titel på kagen ville være "senil-demente mormors nougatkage"..

MSA  -  0000-00-00 00:00:00
Hmmm - Opskriften er ikke nem at følge - alle ingredienser bliver ikke beskrevet hvordan de skal hakkes og tilføjes

mahmut  -  0000-00-00 00:00:00
den er meget god....