Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt mørksej i rispapir med selleri sauté

Indbagt mørksej i rispapir med selleri sauté , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.mørksej filet royal (fiskens mørbrad)
 krydderurter(evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf)
 rispapir/filodej
 sellerihoved/knold
1 løg
2 gulerødder
2 dl.fløde
 salt
 peber
6 bladefra selleritop
 


Opskrift:

Indbagt mørksej i rispapir:
Fisken skæres i tommeltykke strimler og krydres med salt og peber. På et stk. rispapir eller filodej lægges skiftevis fiskestykker og krydderurter og det hele pakkes sammen til en ”forårsrulle”. Rispapir, bruges også til forårsruller og kan bl.a. købes i butikker med thai specialiteter. Filodej kan fås i de fleste supermarkeder. Bruges filodej, skal man bruge flere lag filodej. Pakkerne steges i olie på en pande i ca. 10 min. Vend rullerne løbende, så de bliver gyldne over det hele.

Selleri sauté:
Gulerødder, løg og sellerihoved skæres i tern og sauters på en pande med lidt olie i ca. 3-4 min. Tilsæt herefter fløden og kog retten ind til den får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Hak de grønne blade fra selleritoppen fint og drys det oven på retten inden servering.

Serveres med ris eller nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10313 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2013-11-30 18:58:05
Dejlig ret. Jeg lavede den med filodej og kom en smule kinesisk soya i saucen


Mette  -  2011-11-09 15:56:16
Det er en rigtig lækker og velsmagende ret, der er meget nem at lave.